2015-10-13 09:27:27• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ön szerencsésnek érezheti magát

Napi horoszkóp október 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Jó napnak ígérkezik ez a mai, ne rontsa el azzal, hogy szétszórttá válik. Bajba kerülhet, ha nem arra figyel, amire kell. A szakmai lehetőségeket mindenképpen vegye észre! Itt az alkalom a kiugrásra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Reggel legszívesebben ki sem kelne az ágyból, de aztán erőt vesz magán, és sietve öltözködik. A munkahelyén kellemes meglepetésben lehet része, egy kedves gesztus bearanyozza az egész napját. A pletykákból maradjon ki, a rosszindulatú sugdolózás egyébként is visszatetszést kelt önben.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egy telefonhívás emlékezteti régen vállalt és már-már elfeledett kötelezettségére, és ez most, beláthatja, nagyon rosszkor jött. Legszívesebben elfelejtené az egészet... Szigorú időbeosztással, rendszerességgel pótolhatja a mulasztást, és meglátja, sokkal nyugodtabbak lesznek az éjszakái, ha nincs annyi elmaradása.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold még a Mérleg jegyében áll. Új ismeretsége felvillanyozhatja, és ez pillanatnyilag jó hatással lehet önre, de vigyázzon, ne legyen naiv! Az emberismerete időnként önt is cserbenhagyja...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap a Mérleg jegyében áll. Ön meglehetősen makacs természet, nehezen változtat az álláspontján. Lehetséges, hogy most téved, és ezt jó lenne, ha belátná, különben a magánéletében is konfliktusok származhatnak ebből. A kedvese nehezen tűri, ha ön az egyik pillanatról a másikra elkezd kiabálni, és olyan megalázóan viselkedik, amire a környezetében lévők nem szolgáltak rá.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nyugodt nap vár önre, ennek tudatában örömmel tervezheti a programjait. Iktasson be több olyan elfoglaltságot, amitől frissebbnek érezheti magát. A legjobb, ha elmegy egy uszodába, és úszik egyet, vagy szaunázik.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A munkahelyén olyan feladattal várják, ami nem csak komoly perspektívákkal kecsegteti, hanem nagy próbatételt is jelenthet az ön számára. Ezzel muszáj lesz megbirkóznia. Ne szalassza el a soha vissza nem térő alkalmat, és ne feledje, egyedül kell felvennie a versenyt a többiekkel.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Plútó jó fényszögben van a Jupiterrel. Régen nem látott ismerősével futhat össze, és végre van egy kis ideje beülni vele valahová egy kávéra. Felelevenítik a régi szép időket, nosztalgiáznak, beszélgetnek egykori barátokról. A jó hangulatú esetét ne rontsa el azzal, hogy siet, és állandóan az óráját nézi. Olyan régen nem látták egymást, most ne törődjön más dolgokkal.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter együtt áll a Marssal. Különösebb események nem fogják megzavarni ezen a napon, jól lehet a mostani csend csak átmenetinek ígérkezik. Egy régi megbízatás, amelyről már egészen megfeledkezett, ismét aktuálissá válhat. Most mindenkinek bebizonyíthatja, hogy nemcsak egy területen képes kiválót alkotni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll. Semmi oka sincs arra, hogy elkeseredjen, vagy szomorú legyen. Csak két hetet kell kibírnia, akár fél lábon is, addigra minden megoldódik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz támadást kap a Naptól. Nem alakul szerencsésen a mai nap, jobb, ha csak a rutinfeladatokkal foglalkozik. Különösen akkor legyen óvatos, ha a Vízöntő jegyének első tíz napjában született. Új vállalkozásának beindításával várnia kellene egy kicsit.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ön szerencsésnek érezheti magát, főleg akkor, ha március közepe tájékán ünnepli a születésnapját. Ma is minden bizonnyal jó oka lesz az ünneplésre, talán éppen jutalmat, vagy fizetésemelést kap. Próbálja összeszámolni esetleges tartozásait, és rendezze őket, ha lehetséges.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: